Belangrijke FAQ op ons kan U rekenen

Grand Café LAMOT handelt zonder minimum-voorwaarden en streeft naar meer dan U zou verwachten. De prijsverhoudingen zijn sterk omdat alle materialen en personeel inclusief alle catering-formules omvatten.
De reviews voor februari 2016 werden beoordeeld omdat Grand Café LAMOT in die tijd als brasserie fungeerde. Het concept Grand café LAMOT werd gewijzigd van brasserie naar feestzaal, en dit terwijl ons restaurant LAM’EAU op de benedenverdieping gevestigd werd van de LAMOT site. Zowel bij LAM’EAU als bij Grand Café LAMOT resulteerden deze wijzigingen in een positieve evolutie.
Op afspraak wordt er tijd gemaakt voor een plaatsbezoek. Op deze manier krijgt U beter inzicht welke mogelijkheden wij aanbieden. Ter plaatse kunnen eventueel nog andere goede ideeën tot stand komen.
Jazeker. In het etablissement zijn weinig hindernissen. En wanneer er trappen zijn, is er een lift in de buurt. Een rolstoelvriendelijk toilet is ook beschikbaar.
Zowel binnen als op het buiten terras kan uw cermonie bij ons doorgaan. Stoelen en andere benodigdheden staan ter uw beschikking.
De muziek kan U rechtstreeks met de DJ afhandelen of door ons laten regelen, zoals U zelf verkiest.
De voorkeur van uw DJ gaat uit naar het gebruik van zijn eigen materialen.
Om ongestoord van uw event te kunnen genieten kunnen de exclusieve medewerkers rechtstreeks contact opnemen met uw hofmeester.
U bent vrij extra aankleding aan te brengen naar alle believen.
Alle benodigheden om de catering uit te voeren zijn inclusief. Bloemstukken en andere extra aankledingen dient U zelf te voorzien en/of aan te brengen. U bent vrij van extra aankleding aan te brengen. Naamkaartjes kan U ook best zelf op tafel plaatsen. Bloemstukken en andere extra aankledingen mag U zelf aanbrengen.
Weinig [:-) echter volgens het huisreglement van brouwgebouw LAMOT mag er geen gebruik gemaakt worden van kaarsen, vuurwerk, confetti en rookmachines.
Door heel het etablissement is er een sterk Wi-Fi netwerk beschikbaar.
Afhankelijk van de bezetting in het gebouw kan U een dag voor uw event een bezoek inplannen om de aankleding te bezorgen. Uitsluitsel kunnen wij geven 8 dagen voor uw event en wordt gecommuniceerd met de hofmeester.
Het is aangewezen een gastenlijst te bezorgen op achternaam (voor koppels op naam van de man).
Bij de uitwerking van het draaiboek wordt de tafel begeleiding georganiseerd door onze hofmeesters.
De zaalhuur waarborgt de exclusiviteit van de volledige oppervlakte van de zaal (binnen-terras en kolommenzaal).
Eén week op voorhand wordt U in contact gebracht met de hofmeesters die uw event zullen verzorgen. Op deze manier wordt alles goed overlopen om het feest zo vlot mogelijk te laten starten.
Op de dag van uw event is een bekend gezicht essentiel om uw vertrouwen te waarborgen.
Twee dagen vooraf wordt er aan de hand van de weersvoorspelling een definitieve planning opgemaakt. Bij wisselvallig weer zal de ontvangst receptie binnen doorgaan.
U bent vrij van eender welke catering formule af te nemen, wij werken namelijk zonder minimum voorwaarden.
Indien U een dessertenbuffet afneemt van Grand Café LAMOT, mag uzelf naar believen het dessertenbuffet aanvullen met uw eigen ideeën of producten.
De catering is in-house, daardoor zijn er geen faciliteiten om externe catering toe te laten.
De offertes voor events worden steeds tussen drie tot vier dagen aan U bezorgd.
Neen. Indien uw event verschilt in verloop dan wat aanvankelijk gepland is, kunnen we het draaiboek hervormen. We werken namelijk zonder minimum voorwaarden.
Echter bij grote wijzigingen graag een seintje 14 dagen voor aanvang van uw event.
U kan vrijblijvend een optie nemen van 14 dagen.
Zondag. Desondanks zijn we open op zondag voor boekingen van +50 personen.